travestiet neukengeile buitenlander droomt van zijn tranny

Zijn tranny vriendin zit in het buitenland en hij mist haar. Hij reist daarom achter haar aan maar kan haar niet vinden. Dan droomt hij van haar en als hij wakker wordt , heeft ze hem gevonden en al pijpend heeft ze hem wakker gemaakt om hem welkom te heten.

vriendin blijkt travo!

Zijn vriendin is zo lekker rood en zo mooi gevormd, hij kan niet wachten tot vanavond, de eerste keer dat ze gaan neuken. eindelijk is het zover, de bkleren gaan uit en terwijl hij aan zijn pik trekt om hard te worden, doet zijdat ook maar dan bij zichzelf! Ze blijkt een tranny te zijn. Hij is echter zo geil dat hij ook wel een travestiet neuken wil

travestiet neuken in je dromen

Hij is aan het dromen en het is wel heel bizar. Hij droomt over een travestiet die in haar dromen aan het rukken is. Hij komt de kamer binnen en begint dat snolletje met pik te pijpen. Ze hgeniet en geeft hem ook een orale pleziertocht. Daarna neukt hij haar fijne holletje, tot hij wakker wordt.

neuken met het kamermeisje

We kennen allemaal het verhaal van die man met een hoge functie die een kamermeisje dwong tot sex. Hij heeft het allemaal verzwegen en nu weten we waarom! het bleek een travestiet te zijn. Hier kunnen we de nagespeelde film zien waarin hij haar lekkere pik aan het afzuigen is.

Lekker een travestiet neuken

Deze prachtige travestiet ligt lekker op bed als er een kerel aankomt die haar wel wil neuken. Met haar string die gevuld is met een lekkere pik en mooie tieten ziet ze eruit om op te eten. Hij likt lekker aan haar pik en stopt zijn lul in haar kontje waar hij lekker haar begint te neuken totdat hij zijn zaad over haar travestietenpikkie spuit.

een geheime travo relatie

In het geheim hebben heel veelmannen relaities buiten het huwelijk om, maar deze man heeft wel eentej die hij heel erg geheim wil houden. Als hij buiten de deur neukt, doet hij dat met een tranny. Hij is zogenaamd en stoere kerel, maar zuigt indertussen wel aan shemale ballen.

de homo en de shemale

Hij vindt haar heel aardig maar valt op mannen. Als ze daar erg om moet lachen, snapt hij niet zo goed waarom. Tot ze hem laat zien wat er tussen haar ebnen hangt. Nu kan hij alles aan de kant zetten en kan hij haar gewoon neuken, ze heeft immers een lekkere pik.

haar pik laten spuiten

Hoe vaak hoor je niet dat mannen alleen maar met en aan hun pik denken? Nou, deze kerel denkt ook aan haar pik. Hij ligt een bloedmooie shemale te neuken en voordat hij over haar tieten en daarna pik gaat spuiten, orgt hij er eerst voor dat haar zaad over haar eigen builje spuit.

liefdesbrief van een tranny

Een jonge tiener tranny is verliefd op een man die in het bos nabij woont. Ze brengt hem een liefdesbrief en als hij leest dat ze een tranny is en van hem houdt, wil hij haar bedanken voor die open brief. een knuffel wordt al heel snel een lekkere anale beurt, waanra hij haar ook in haar kontje zal neuken.